بهترين عطر مردانه
نُتهاي عطربو نيز در تشابه با نتهاي موسيقي به داشتن سه مجموعه از نتهاي مختلف تعريف ميگردد كه يك بو هماهنگ را بوجود مي آورند. اين نتها به مرور دوره آشكار ميگردند، اولين بويي كه از رايحه به مشام مي رسد مرتبط با نت بالايي ميباشد. پيرو آن نت مياني شم مي شود و در پاياني مرحله نت اساس) خويش را بتدريج آشكار ميكند. اين نتها با اعتنا و با دقت بي نقص به پروسه تبخير بو به وجود ميايند.
نت بالايي:بويي ميباشد كه به محض به كارگيري از يك بو به مشام مي رسد. نتهاي بالايي مشتمل بر ملكولهاي كوچك و سبكي مي باشند كه تختگاز تبخير مي شوند. آنها در تكوين حس نخستين يك شخص نسبت به آن رايحه نقش مهمي ايفا كرده و در سود در فروش آن بو بسيار حياتي ميباشند.
نت مياني:بويي ميباشد كه صحيح هنگامي كه نت بالايي در هم اكنون محو شدن هست خويش را نشان مي دهد. تركيبات نت مياني قلب يا اين كه بدنه اصلي يك بو را تشكيل ميدهند و تحت عنوان يك پوشش براي عدم حس بوي نامطبوع اول نت اساس فعاليت مي نمايند. اين بوي نامطلوب ابتدايي در نتهاي شالوده با سپري شد عصر مطبوع و دلانگيز ميگردند.
نت مبنا:هنگام محو شدن بوي نت مياني، نت مبنا استارت به آشكار شدن مينمايد. نتهاي اساس و مياني يك بو با يكديگر شالوده رايحه را تشكيل مي دهند. نتهاي شالوده عمق و استحكام هر رايحه را به وجود مياورند. تركيبات اين تيم از بوها بي نياز و عميق بوده و معمولاً تا 30 دقيقه بعداز استعمال به مشام نمي رسند.
عطرهاي نتهاي بالايي و مياني پايين تأثير عطر نت شالوده قرار ميگيرند، بعلاوه بو نت مبنا نيز به وسيله مواد مستعمل در نت مياني تغيير و تحول ميكند. سازندگان عطرها معمولاً نتهاي عطرها را منتشر كرده و به صورت معمول آنهارا بصورت هرم بوها با لغات نمايشي و انتزاعي به اكران مي گذارند.
خانوادههاي بوياييتيمهاي گوناگون عطرها را مانند هر طبقهبندي ديگري نمياقتدار بطور بدون نقص در طبقات منقطع قرار اعطا كرد، هر بواي طيفهايي از ساير مجموعههاي بويايي دارااست. حتي عطرهايي كه تحت عنوان تك گل ارائه مي گردند، هرچند بطور خيلي دقيق ته بوها و آثاري از خانوادههاي ديگر در خويش داراست. عطراي كه تماماً بشود آنرا به يك خانواده بويايي مختص منسوب كرد بهتدريج پيدا ميگردد به دليل آن كه مشروط به اينست كه مواد تشكيل دهنده آن تنها از يك مواد آروماتيك مختص تشكيل شود.
اكثر اوقات كل طيف ميوههاي هسپريدي (Hesperidia) در عطرسازي با مركبات تمجيد ميگردد كه به اسم هسپريدوس(Hesperides)، حوري هاي اساطير يونان اسمگذاري شدهاست. اين ميوه ها و مواد نپخته با بوي مركبات (به ويژه گل پاد شاه پسند و سنبل هندي) در كنار رزين از ديرين ترين مواد تشكيل دهنده رايحه ميباشند. انواع جديدتر مانند پامِلو، گريپ فروت، يوزو و هاساكو(پرتقال ژاپني) ، تحولات نسبتا نو در حوزه استخراج رايحه ميباشند.
در اكثر وقت ها موردها براي نگهداري تازگي ذاتي آن ها، اسانس مركبات آبگيري و يا اين كه آبگيري سرد ميشود. دراين في مابين رايحه نارنج يك استثناست، چون از تقطير بخار شاخه ها و برگهاي درخت نارنج بدست ميآيد.
مركبات موجب تازگي و فرح بخشي بو ها ميشوند و بدليل داشتن نت هاي آغازي مشام را مينوازند و با ايجاد عطر ي لطيف و با تازگي خويش براي آهسته كردن ذهن و ساخت شم دلپذير و خوشبينانه مفيدند. به ويژه ترنج بخش طلاق ناپذير فرمول ايجاد ادوكلونهاي كلاسيك ميباشد. مركبات هم پا كهن نت هاي قدرتمند گلي و رزيني در بوهاي شرقي ست و همينطور ياور خير و خوبي براي نتهاي ميوهاي ديگر بوده،با بوي ترش خويش از شيريني آن ها ميكاهد.
عطرها اكثر اوقات بويي از يك آب ميوه دوستداشتني در فرمول خويش دارا هستند، از شامپاين گازدار پاي كوبيها و مزه كارامل برشته كوكاكولا گرفته تا لذت گرمسيري پيناكولادا و خامه يك فنجان كاپوچينوي عالي. اين مرمتها اكثر اوقات به راههاي پايين ميسر ميگردد:
به كار گيري از موادي كه بخشي از امر تنظيم آن آبميوه يگانه مي باشند (به عنوان مثال كوكاكولا كه در آن آب ليموترش، عصاره وانيل، دارچين، نرولي، پرتقال، تخم گشنيز و جوز معلوم ميباشد). بعضا مواد ناپخته بوي آبميوههايي كه ميشناسيم را تداعي ميكنند (مانند نت شرابي مانند در برخي اسانس هاي رز، يا اين كه بوي جين مانند ميوه سرو كوهي، چون درواقع اين مواد پيش از اين براي خوشبو كردن اين آبميوهها به عمل مي رفتند).مولكولهاي تصنعي كه براي ساخت تاثير دلخواه درست شده اند.نت آب ميوهها در بو اثري فرحبخش و اشتهابرانگيز داراهستند ، اكثر اوقات با نتهاي ميوهاي گلي يا اين كه عطرهاي «لذيذ» مخلوط مي گردند و هم زمان با تحريك چشايي شامه را نيز مي نوازند.
- ۶۰ بازديد
- ۰ نظر